sâmbătă, 2 decembrie, 2023

VIDEO Lucrări ale celor mai mari pictori români, expuse astăzi la Consiliul Judeţean!

VIDEO Lucrări ale celor mai mari pictori români, expuse astăzi la Consiliul Judeţean!

Facebook
Twitter
Email

Astăzi, până la ora 20, iubitorii de artă sunt invitaţi în foaierul sălii de festivităţi a Consiliului Judeţean, unde sunt expuse aproape 40 de lucrări ce aparţin unor pictori celebri, precum N. Grigorescu, Şt. Luchian, N. Tonitza, Theodor Aman şi mulţi alţii. Expoziţia a fost vernisată înaintea spectacolului „Variaţiuni enigmatice” cuprins în cea de-a X-a ediţie a Galei VedeTeatru, şi va fi deschisă pentru iubitorii de artă şi vineri până la orele 20.00. La vernisaj au fost prezenţi şefi de instituţii, oameni de afaceri, pictori, actori, oficialităţi sau simpli iubitori de artă.
 „Vreau să vă mulţumesc că aţi venit la acest eveniment şi mă bucur că avem aici o expoziţie de cultură atât de valoroasă. Cultura a jucat un rol important în viaţa buzoienilor şi este de datoria noastră să promovăm aceste evenimente. Sunt plăcut surprins de apetitul buzoienilor pentru cultură, sunt convins că trebuie să promovăm cât mai des astfel de evenimente şi sunt convins ca Buzăul poate deveni un important pol cultural”, a precizat preşedintele Consiliului Judeţean, Cristi Bîgiu.

La rândul său, reprezentantul Casei de Licitaţii Artmark, Alexandru Bâldea, a explicat cum a ajuns la concluzia că operele de artă trebuie expuse şi văzute de cât mai mulţi oameni pentru a creşte interesul pentru artă şi i-a invitat pe cei prezenţi să admire operele de artă şi să răspândească vestea acestei expoziţii în rândul cât mai multor iubitori de artă.

Lucrările sunt expuse de Casa de Licitaţii Artmark şi vor face obiectul unei sesiuni de licitaţii ce se va organiza, săptămâna viitoare, la Bucureşti.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.