miercuri, 21 februarie, 2024

VIDEO Emoționant! Zeci de tineri din sistemul de protecție socială, care au reușit în viață, premiați de Consiliul Județean

VIDEO Emoționant! Zeci de tineri din sistemul de protecție socială, care au reușit în viață, premiați de Consiliul Județean

Facebook
Twitter
Email

Sala Mare a Consiliului Județean Buzău a devenit duminică neîncăpătoare pentru sute de copii din sistemul de protecție socială care au participat la o serbare organizată în spiritul sărbătorilor de Crăciun.La evenimentul organizat de Consiliul Județean și DGASPC Buzău au fost invitați și 20 de tineri proveniți din sistemul de protecție socială care au ajuns studenți,actori,economiști,masteranzi și unii chiar  doctoranzi. Președintele Consiliului Județean, Cristi Bîgiu, a oferit diplome și trofee tinerilor care cu toate că au fost lipsiți de dragostea părintească au reușit în viață prin propriile puteri.
Ambițioșii tineri crescuți în instituțiile statului, au predat simbolic ștafeta către alți copii talentați aflați în centrele de plasament ale DGASPC apoi au ieșit în fața Consiliului Județean Buzău, unde împreună cu președintele Cristi Bîgiu au împodobit un brad și au primit cadouri de Crăciun .

 

 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.