luni, 26 februarie, 2024

Unitățile de învățământ din Buzău își prezintă oferta pentru anul școlar următor

Unitățile de învățământ din Buzău își prezintă oferta pentru anul școlar următor

Facebook
Twitter
Email

Alegerea liceului potrivit este una dintre cele mai dificile decizii pentru absolvenții de gimnaziu. Este și motivul pentru care unitățile de învățământ vin în întampinarea copiilor, prezentandu-și oferta pentru anul școlar următor.

În municipiul Buzău, timp de două zile, în cadrul ediției din acest an a „Târgul Ofertelor Educaționale”, toate liceele teoretice, tehnologice și vocaționale din municipiul Buzău vor încerca să-i convingă pe elevii de clasa a VIII-a că au cele mai bune condiții de studiu și specializare.

Pe lângă numeroși elevi și profesori, la deschiderea evenimentului au participat și reprezentanți ai administrației publice locale, dar și ai Inspectoratului Școlar Județean.

În cadrul târgului educațional de la Centrul Cultural „I.C. Brătianu, liceele teoretice, tehnologice și vocaționale din municipiul Buzău încearcă să-i convingă pe elevii de clasa a VIII-a că au cele mai bune condiții de studiu și specializare.

După ce au aniversat recent 185 de ani de la înființare, elevii și profesorii Colegiului Național Pedagogic „Spiru Haret” Buzău le-au prezentat elevilor de a VIII-a care sunt specializările propuse pentru anul școlar 2023-2024.

La mare înălțime au fost și standurile de prezentare ale liceelor tehnologice din județ. Și în acest an, Liceul Tehnic, Liceul „Grigore C. Moisil”, Liceul Tehnologic „D. Filipescu” și Liceul Tehnologic „Meserii și Servicii” vin în întâmpinarea elevilor din județ cu o paletă largă de specializări, atât pentru clasele de liceu, cât și pentru școala prefesională. Beneficiile oferite viitorilor elevi de liceu sunt cu adevărat impresionante.

Și în acest an, „Târgul Ofertelor Educaționale” este organizat de Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Buzău și Consiliul Județean. Evenimentul este deschis și mâine, între orele 09.00 și 16.00.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.