Trei facultăți ale Universității „Dunărea de Jos” din Galați își deschid porțile la Buzău. Înscrierile încep pe 1 septembrie

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, una dintre universitățile de top din țară, se pregătește să dea startul admiterii de toamnă, etapă care începe la 1 septembrie. Instituția organizează înscrieri pentru locurile rămase libere din vară, dar și pentru câteva specializări noi.

În această toamnă, urmând același calendar de înscriere, Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați va organiza Admitere la Buzău pentru specializările Educație fizică și sportivă (50 de locuri la taxă), Drept (60 de locuri la taxă) și Agricultură (50 de locuri la taxă).

- Promo -

Locurile au fost aprobate recent, prin hotărâre de guvern.

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați a promovat oferta educațională pentru extensiunea de la Buzău la Târgul de Oferte Educaționale dedicat Învățământului Universitar, organizat la mijlocul lunii mai de Muzeul Județean Buzău.

”Instituția noastră a fost reprezentată de cadrele didactice de la facultățile Știința și Ingineria Alimentelor, Inginerie și Agronomie din Brăila, Educație Fizică și Sport, Științe Juridice, Sociale și Politice, Litere, precum și de reprezentanți ai Departamentului de Comunicare, Promovare și Relații Publice”, transmit reprezentanții Universității ”Dunărea de Jos”.

Înscrierile se fac atât online cât și față în față în centrele special amenajate.

După modelul sesiunii din luna iulie, admiterea din septembrie pentru programele de licență se face tot pe bază de dosar, ponderea mediei de bacalaureat oscilând între 50 și 100%, în funcție de decizia facultăților.

Fii Reporter