joi, 28 septembrie, 2023

732 de candidați „se bat” pe doar 134 de catedre titularizabile. Patru profesori au fost prinși încercând să copieze

732 de candidați „se bat” pe doar 134 de catedre titularizabile. Patru profesori au fost prinși încercând să copieze

Facebook
Twitter
Email

Nu mai puțin de 732 de profesori buzoieni au susținut astăzi Titularizarea în cele două centre de examinare, de la Colegiul Economic şi Colegiul „Dr. C. Angelescu”. Potrivit Inspectoratului Şcolar, la nivelul judeţului Buzău sunt scoase la concurs 134 de catedre titularizabile şi alte 350 pentru suplinitori.

UPDATE Patru cadre didactice au fost eliminate astăzi din examenul de titularizare după ce au fost prinse având asupra lor telefonul mobil, cu intenţia de a copia. Alţii au părăsit examenul pentru că nu s-au simţit suficient de pregătiţi să-l susţină.

În total, astăzi au intrat în examen doar 732 de candidaţi dintre cei 793 validaţi, ceilalţi fiind absenţi.


Cea mai mare concurenţă se înregistrează la catedrele de Limba Română şi cele de limbi străine, unde aproximativ 30 de candidaţi se luptă pentru un post. Cele mai multe posturi titularizabile sunt la Învăţători (31), Matematică (22) şi Educatori (19).

Rezultatele examenului de Titularizare vor fi afişate pe 5 august, iar după rezolvarea contestaţiilor (8 august), urmează repartizarea pe posturi: 9 august – repartizarea titularilor, 14 august – repartizarea suplini­torilor. 

În data de 5 august se vor afişa primele rezultate ale examenului, iar în data de 8 august, vor fi rezultatele finale, după rezolvarea contestaţiilor. Rezultatele pot fi găsite şi pe pagina titularizare.edu.ro.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.