miercuri, 31 mai, 2023

Târgul de Carte Gaudeamus a debutat în incinta fostului Spital Brătianu

Târgul de Carte Gaudeamus a debutat în incinta fostului Spital Brătianu

Facebook
Twitter
Email

Eveniment cultural de excepție, la Buzău. Reabilitat recent cu fonduri europene, Centrul Muzeal ”I.C. Brătianu” și-a deschis în premieră porțile, pentru public, cu prima ediție a Târgului de Carte ”Gaudeamus”, eveniment organizat de Radio România, în parteneriat cu Consiliul Județean și Muzeul Județean Buzău.

Încă din prima zi, sute de buzoieni, de toate vârstele, au luat cu asalt standurile celor 25 de edituri prezente la târgul de carte, semn că mai sunt încă mulți iubitori de cărți tipărite, și nu electronice, așa cum este trendul ultimilor ani.

Buzoienii pot vizita Târgul de Carte ”Gaudeamus”, găzduit de Centrul Muzeal „I.C. Brătianu” din Buzău, până duminică după-amiază. Pe lângă mirosul aparte al tipăriturilor, cei care merg la târg au ocazia să cumpere cărți la prețuri mai mici decât cele din librării.

La deschiderea târgului au participat președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, directorul Radio România, Dan Preda, precum și managerul Muzeului Județean, Daniel Costache.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Cum să câștigi la un cazinou online?

Te-ai săturat să pierzi bani în cazinourile online? Cu atât de multe jocuri și strategii, cum îți poți spori oportunitățile de a ieși învingător? Jocurile câștigătoare oferă o experiență palpitantă,