miercuri, 21 februarie, 2024

Tabără de prevenire a consumului de droguri, la Poiana Pinului

Tabără de prevenire a consumului de droguri, la Poiana Pinului

Facebook
Twitter
Email

În perioada 24 – 30 iunie, IPJ Buzău, Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Buzău şi Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport organizează o tabără tematică de prevenire a criminalităţii şi a consumului de droguri, denumită „Sunt inteligent. Ştiu să fiu în siguranţă!”. Prin organizarea acestei tabere, se doreşte formarea unor deprinderi de siguranţă personală pentru adolescenţi, prin recunoaşterea situaţiilor de pericol şi deţinerea cunoştinţelor pentru gestionarea unor situaţii de victimizare. De asemenea, se urmăreşte creşterea gradului de implicare a adolescenţilor în activităţi de voluntariat privind siguranţa civică, participanţii urmând a fi cooptaţi în activităţi de prevenire a criminalităţii şi a consumului de droguri, tabăra fiind şi un stagiu de formare ca voluntar.

Marţi, începând cu ora 10.00, va avea loc deschiderea activităţilor taberei tematice de prevenire, eveniment la care şi-a anunţat prezenţa, pe lângă reprezentanţi din conducerea instituţiilor partenere în proiect, şi directorul Agenţiei Naţionale Antidrog, chestor de poliţie Sorin Oprea.

Leonard BUNILĂ

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.