miercuri, 24 aprilie, 2024

Stimulente financiare pentru elevii care au luat zece la examenele naționale

Stimulente financiare pentru elevii care au luat zece la examenele naționale

Facebook
Twitter
Email

Elevii care au obținut media 10 la examenul de Evaluare Națională si de Bacalaureat în anul școlar 2016-2017 vor primi, joi, plicuri cu bani, în cadrul unei festivități de premiere care va avea loc, de la ora 10.00, în Sala de ședințe a ISJ Buzău. La Buzău, un număr de 26 de elevi vor beneficia de stimulente.

Stimulentele financiare se acordă acestor elevi, în baza unui ordin al Ministrului Educației, din 17.08.2017, conform căruia absolvenții de clasa a VIII-a, care au obținut media generală 10, vor primi suma de 1000 de lei, iar absolvenții de liceu, suma de 3000 de lei.

La această festivitate de premiere, sunt invitați să participe cei doi absolvenți de liceu de la Colegiul Național B P Hasdeu și cei 24 de absolvenți de gimnaziu de la CN BP Hasdeu (9 elevi), Școala Gimnazială nr 11, Buzău (7 elevi), de la Liceul Pedagogic Spiru Haret, Buzău (2 elevi), de la Școala Gimnazială G E Palade, Buzău (2 elevi), Școala Gimnazială Cpt. Av. M. T. Bădulescu (1 elev), Școala Gimnazială Sf Ap. Andrei, Buzău (1 elev), Școala Gimnazială nr 7, Buzău (1 elev), Școala Gimnazială nr 1, Rm Sărat (1 elev).

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.