sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Spectacol dedicat buzoiencelor, în această seară, la sala Consiliului Județean

Spectacol dedicat buzoiencelor, în această seară, la sala Consiliului Județean

Facebook
Twitter
Email
Doamnele şi domnişoarele din Buzău au parte în această seară de un spectacol de muzică ușoară și populară, al cărui cap de afiş este trupa ”Alb Negru”. Evenimentul va începe la ora 18.00, la sala Consiliului Județean, și este organizat de Centrul Cultural Alexandru Marghiloman din Buzău. 

Vor urca pe scenă artiștii buzoieni Lucia Dumitrescu, George Mitrea, Dora Găitanovici, Adriana Stuparu, Andreea Baboi, Alexandra Panaete şi Bianca Milea.
 
Momentul cel mai așteptat va fi recitalul celor doi băieți din trupa ”Alb Negru”, adică Andrei şi Kamara. Cei doi  şi-au realizat debutul în 2004 la Festivalului de la Mamaia. 
 
De-a lungul vremii ei au colaborat cu artişti de renume ai României precum: Andra, Nico, Paula Seling, Horia Brenciu, Vlad Creţu, Andreea Bănică.
 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Împrumutul rapid: Când timpul este esential

În lumea finanțelor personale, un împrumut rapid poate oferi soluții rapide și eficiente dacă te confrunți cu probleme financiare urgente sau imprevizibile. Asemenea unui buton