miercuri, 12 iunie, 2024

Spectacol de Ziua Națională a României cu Grigore Leșe, la iniţiativa Consiliului Judeţean

Spectacol de Ziua Națională a României cu Grigore Leșe, la iniţiativa Consiliului Judeţean

Facebook
Twitter
Email

Cu ocazia Zilei Naţionale a României, în Parcul Crâng va avea loc un specacol de muzică populară organizat de Centrul Judeţean de Cultură şi Artă. Invitat special va fi Grigore Leşe, unul dintre cei mai mari păstrători ai folclorului românesc. Supranumit „cel mai important avocat al folclorului autentic”, cunoscutul interpret a confirmat invitaţia venită din partea Consiliului Judeţean Buzău pentru concertul ce va avea loc pe 1 Decembrie, în Parcul Crâng.

Spectacolul este programat la ora 12 şi îi mai are în program pe soliştii şi ansamblul de dansatori ai Centrului Judeţean de Cultură şi Artă.

Înainte de spectacolul de muzică populară, la Monumentul Eroilor Neamului, pe platoul din faţa Instituţiei Prefectului, va avea loc un ceremonial militar şi religios, precum şi depunerea de coroane şi jerbe de flori. Evenimentul se va desfăşura începând cu ora 10.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.