joi, 13 iunie, 2024

Școală de vară pentru copiii din Buzău, organizată de Palatul Copiilor. Încă se mai fac înscrieri!

Școală de vară pentru copiii din Buzău, organizată de Palatul Copiilor. Încă se mai fac înscrieri!

Facebook
Twitter
Email

Palatul Copiilor Buzău va organiza, în perioada 1 – 12 iulie 2013, Scoala de vară „Țara Copilăriei”, în parteneriat cu Centrul Cultural Francofon Buzău și asociatia belgiană „Tineri pentru România”, în cadrul unui proiect finanțat de Consiliul Județean Buzău. Organizatorii anunță că încă se mai fac înscrieri. Proiectul școlii de vară „Țara Copilăriei” are ca principal scop valorificarea potenţialului intelectual al copiilor cu vârste între 4 si 14 ani, cu privire la capacitatea acestora de a-și perfectiona competențele acumulate în timpul anului școlar și de a le folosi în diverse contexte.

Activitățile educative se vor desfășura zilnic, între orele 9 și 12, fiind coordonate de către profesorii de specialitate de la Palatul Copiilor Buzău si de tineri animatori belgieni.

„Micuții vor participa la ateliere de muzică ușoară, de dans popular și modern, de teatru, de artă decorativă, de limba franceză, jocuri sportive. În plus, în fiecare vineri, copiii vor participa la activitățile organizate la Biblioteca Județeană Buzău, în cadrul ludotecii de vară”, a declarat Monalisa Pleșea, director adunct al Palatului Copiilor Buzău.

Participarea la Școala de vară „Țara Copilăriei” se face prin completarea și depunerea unei fișe de înscriere la secretariatul Palatului Copiilor din Buzău (b-dul Nicolae Bălcescu nr. 20, Buzău). Se vor organiza trei grupe de elevi, pe categorii de vârstă: preșcolari, elevi din ciclul primar și elevi din ciclul gimnazial.

Leonard BUNILĂ

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.