sâmbătă, 20 aprilie, 2024

„Sărbătoarea tămâioasei”, petrecere la Pietroasele cu Nelu Vlad și Constantin Enceanu

„Sărbătoarea tămâioasei”, petrecere la Pietroasele cu Nelu Vlad și Constantin Enceanu

Facebook
Twitter
Email

Duminică, 1 septembrie, la Pietroasele este programată serbarea folclorică tradiţională „Sărbătoarea tămâioasei”. Evenimentul, ajuns la a şasea ediţie, este organizat de Primăria şi Consiliul Local Pietroasele. Reprezentanţii cramelor şi pensiunilor din zonă vor amenaja standuri cu oferte, în speranţa că vor convinge pe cât mai mulţi dintre vizitatori să le devină clienţi.

Spectacolul va începe la ora 13.30 şi se va desfăşura pe terenul de sport din comună. invitaţi speciali sunt îndrăgiţii interpreţi Constantin Enceanu şi Nelu Vlad, solistul vocal al formaţiei Azur. Vor mai susţine recitaluri, printre alţii, interpreţii Dana Dobre, Mario Buzoianu’ şi Teodora Bârsan.

Serbarea tradiţională de la Pietroasele se va încheia cu un spectaculos foc de artificii.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Împrumutul rapid: Când timpul este esential

În lumea finanțelor personale, un împrumut rapid poate oferi soluții rapide și eficiente dacă te confrunți cu probleme financiare urgente sau imprevizibile. Asemenea unui buton