joi, 22 februarie, 2024

Rezultate BAC 2021, judeţul Buzău: un singur absolvent a obţinut media 10

Rezultate BAC 2021, judeţul Buzău: un singur absolvent a obţinut media 10

Facebook
Twitter
Email

Au fost afişate rezultatele la Bacalaureat 2021, înainte de contestaţii. Buzăul are o singură medie de 10, obținută de o elevă din Colegiul Național B.P. Hasdeu. Anul trecut, Buzăul avea șase medii de 10.

Ministerul Educaţiei a publicat luni, 5 iulie, pe site-ul bacalaureat.edu.ro, rezultatele obţinute de absolvenţii studiilor liceale care au susţinut probele examenului naţional de Bacalaureat în sesiunea iunie-iulie 2021.

Andreea Teodora Șerban, absolventă a Colegiului Național B.P. Hasdeu, a reușit să obțină note de zece la toate cele trei probe ale bacalaureatului: limba română, istorie și logică.

A terminat filologie și este pasionată de fotografie. Vrea să devină polițist pentru că iubește uniforma, dar și pentru că îi plac ordinea disciplina.

Următoarea medie după cea a Teodorei a fost 9,93 și a fost obținută de cinci elevi: doi ai Colegiului Național „Mihai Eminescu”, unul al Hasdeului și unul al Liceului de Arte „Margareta Sterian” din Buzău.

Anul trecut, înainte de depunerea contestațiilor, Buzăul avea șase medii de 10 și o rată de promovare de 66.7 la sută.

Alți cinci elevi au media 9.93, doi fiind de la Hasdeu, doi de la Colegiul Național Mihai Eminescu și unul de la Liceul de Arte Margareta Sterian.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.