joi, 22 februarie, 2024

Profesori de nota 2 la examenul de Titularizare susținut în Buzău. Ce catedre vizau aceștia

Profesori de nota 2 la examenul de Titularizare susținut în Buzău. Ce catedre vizau aceștia

Facebook
Twitter
Email

Marți au fost afișate rezultatele concursului de Titularizare în învățământul preuniversitar. La Buzău, a obținut nota zece un singur candidat. Este vorba despre o profesoară din Amara, Ialomița, care a susținut în Buzău examenul pentru specializarea Psihologie Specială. La polul opus, a plouat cu note de 2, 3 și 4.

Buzoienii au obținut note mici la Titularizare 2021, unii dintre candidați obținând și note sub 2. Cu cel mai slab rezultat, 1.50, s-a ales un candidat din comuna Buda la o catedră de Chimie.

Un profesor de Educație Fizică din comuna Boldu a luat 1.75, iar cu 1.80 a fost punctat un profesor de Economie din municipiul Buzău.

Și pentru catedra de Limba Română au fost note mici la examenul de titularizare. Un profesor din localitatea Puiești a obținut la examen 2.30.

Un singur candidat a reușit performanța de a fi notat cu 10. Este vorba despre Alexandra Gabriela Munteanu, din Amara, județul Ialomița. Aceasta a susținut examenul la Buzău, pentru catedra de Psihopedagogie Specială.

Contestaţiile pot fi depuse la sediul Inspectoratului Școlar sau Județean Buzău se transmit prin mijloace electronice, în zilele de 27 iulie, după afişarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv 28 iulie, până la ora 12:00.

Rezultatele finale se afişează în data de 3 august la sediile inspectoratelor şcolare judeţene şi pe site.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii trebuie să obţină la proba scrisă minimum nota 7 (şapte), iar pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), minimum nota 5 (cinci).

Anul acesta, la Buzău au fost corectate 331 de lucrări ale candidaților care au susținut examenul de Titularizare 2021. Zeci de dascăli s-au retras înainte să susțină testarea, după ce au văzut subiectele.

Potrivit oficialilor Inspectoratului Şcolar Buzău, la examenul de Titularizare 2021, un număr de 63 de buzoieni au decis să renunţe la examen, după ce au primit subiectele. Alţi 133 de candidaţi au absentat de la proba scrisă.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.