marți, 23 aprilie, 2024

Principele Radu al României va lansa la Buzău volumul “Trei poduri peste lume. Consemnări între anii 1982 şi 2003”

Principele Radu al României va lansa la Buzău volumul “Trei poduri peste lume. Consemnări între anii 1982 şi 2003”

Facebook
Twitter
Email

Luni, 16 septembrie, începând cu ora 17.30, în aula Bibliotecii Judeţene Buzău va avea loc lansarea volumului “Trei poduri peste lume. Consemnări între anii 1982 şi 2003” de Alteţa Sa Regală Principele Radu al României. Evenimentul din Buzău este al doilea de acest gen din ţară, după lansarea cărţii de pe 11 septembrie de la Alba Iulia, iar turneul de promovare va continua cu un eveniment în Bucureşti. 

În timpul vizitei la Buzău, Alteţa Sa Regală Principele Radu va face şi o vizită unei şcoli din oraş pentru a prezenta un program ce încearcă să readucă lectura printre interesele copiilor.

“Trei poduri peste lume. Consemnări între anii 1982 şi 2003”, cartea Principelui Radu al României, este un jurnal „pe sărite“ în care aventura spirituală a actorului care duce texte româneşti şi străine pe meridianele (şi scenele) lumii se împleteşte cu destinul omului de stat, devenit membru al Casei Regale a României. Misiunea sa, aceea de a purta numele şi spiritualitatea românească în lume, de a fi mesager al ţării pentru reintegrarea ei în familia căreia de drept îi aparţine, lumea democratică, devine un sens şi o datorie umană, pe care o îndeplineşte cu devotament alături de întreaga Familie Regală a României.

Cele trei poduri din titlul cărţii fac referire la trei treceri diferite, simultane şi fundamentale în viaţa Alteţei Sale Regale: trecerea de la un mileniu la altul, trecerea de la România comunistă la lumea liberă, trecerea de la condiţia de actor la cea de principe regal.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Împrumutul rapid: Când timpul este esential

În lumea finanțelor personale, un împrumut rapid poate oferi soluții rapide și eficiente dacă te confrunți cu probleme financiare urgente sau imprevizibile. Asemenea unui buton