vineri, 29 martie, 2024

Poliția din Râmnicu Sărat și-a deschis porțile pentru cetățenii râmniceni

Poliția din Râmnicu Sărat și-a deschis porțile pentru cetățenii râmniceni

Facebook
Twitter
Email

Pentru marcarea a 194 de ani de atestare documentară a Poliției Române, Poliția Municipiului Rm. Sărat și-a deschis porţile pentru cetățenii râmniceni care au dorit să observe îndeaproape o parte din tehnica folosită de poliţişti în activitatea de combatere a infracţionalităţii.

În curtea poliției au fost amenajate câteva „ateliere”, unde au fost expuse echipamentele de care dispun luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale, un laborator mobil folosit de Serviciul Criminalistic pentru cercetările efectuate la locul producerii unor evenimente, dar şi motocicletele şi autospecialele Poliţiei Rutiere.

Nu au lipsit nici îndrăgiţii „câini poliţişti”, atât de utili în activitatea de depistare a autorilor de infracţiuni, precum şi în activitatea de patrulare, prindere şi imobilizare a infractorilor.

Pe tot parcursul vizitei, copiii s-au bucurat de o atenţie deosebită din partea poliţiştilor, care le-au stat la dispoziţie pentru a le arăta autovehiculele şi a le răspunde la orice întrebări.

 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.