Peste 150 de premii, acordate de președintele Consiliului Județean pentru performanță în învățământul buzoian

Pentru al patrulea an consecutiv, atât elevii cât și profesorii care au obținut rezultate remarcabile la olimpiadele și concursurile naționale și internaționale au fost premiați de președintele Consiliului Județean Buzău, Marian Cristinel Bîgiu. Evenimentul a avut loc, vineri, la un restaurant din municipiul Buzău.

Înainte de premiere, profesorii și elevii au fost întâmpinați de un cvartet de muzică format din elevii Liceului de Artă “Margareta Sterian” din Buzău.
„Astăzi m-am simțit mândru, încă o dată, că sunt buzoian, văzând numărul mare de elevi care au obținut premii la olimpiade. Știu că în spatele acestor rezultate se află ani de muncă, de sacrificii și de renunțări, atât din partea elevilor, cât și din partea profesorilor care pregătesc acești copii minunați”, a spus Cristi Bîgiu.
Anul acesta s-a desfășurat a patra ediție a festivității de premiere a olimpicilor, evenimentul devenind deja o tradiție pentru Buzău.
„Copiii pe care i-am întâlnit astăzi sunt cei mai buni din județ. Ei sunt un motiv de mândrie pentru noi toți, pentru că nu sunt foarte mulți cei care se pot lăuda că au ajuns la olimpiadă. Fiecare dintre ei este un adevărat luptător iar acest lucru cred că trebuie să fie un motiv de admirație și inspirație pentru fiecare dintre noi”, a declarat Cristi Bîgiu.
Peste 90 de elevi și mai mult de 80 de profesori au primit premii din partea lui Cristi Bîgiu. Elevi ai Liceului de Artă „Margareta Sterian” au susținut un recital.

Fii Reporter
Loading...
DISTRIBUIȚI