luni, 15 iulie, 2024

Oana Sârbu și Distractis Show invitați de marcă la balul Clubului Rotary Buzău

Oana Sârbu și Distractis Show invitați de marcă la balul Clubului Rotary Buzău

Facebook
Twitter
Email

Sub genericul „ Din inimă pentru inimă“ Clubul Rotary organizează vineri de la ora 19,la Restaurantul Grand de pe bulevardul N.Bălcescu, un eveniment caritabil care are drept scop ajutorarea copiilor instituţionalizaţi şi bătrânilor din azile care au probleme majore de sănătate. Evenimentul îi aduce în fața invitaților pe Oana Sârbu şi pe membrii Distractis Show. Alături de ei se vor mai afla și câţiva artişti locali, printre care Florin Bonea şi Alina Mirea, precum şi dansatorii de la „Flamenco” Maria Goslan şi Antonio Stan. Printre cele mai importante atracţii ale balului se numără standul cu obiecte vintage şi licitaţia de opere de artă şi antichităţi în cadrul căreia doritorii vor putea să-şi procure piese rare şi valoroase la preţuri mai mici decât cele din magazinele de profil. „Ca în fiecare an, la bal vor participa, în afară de membrii clubului şi invitaţii lor, multe oficialităţi municipale şi judeţene, oameni politici, oameni de afaceri sau personalităţi culturale, dar şi oricare altă persoană care doreşte să petreacă o seară extraordinară şi să contribuie astfel la un proiect caritabil.” a declarat Dan Camer secretarul Clubului Rotary din Buzău.

Scopul caritabil al balului, conform temei propuse, va putea fi realizat pe baza sumelor adunate din taxele de participare, vânzările de obiecte vintage, antichităţi şi opere de artă, precum şi din donaţii sau sponsorizări, de la caz la caz şi în funcţie de dorinţa participanţilor.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.