duminică, 21 aprilie, 2024

„O piesă deşănţată” în sala de spectacole a Consiliului Judeţean

„O piesă deşănţată” în sala de spectacole a Consiliului Judeţean

Facebook
Twitter
Email

Iubitorii de teatru din Buzău sunt aşteptaţi, joi seară, în sala Consiliului Judeţean, la spectacolul „O piesă deşănţată”, de Lia Bugnar, o producţie a Teatrului „Luni de la Green Hours” din Capitală. În spectacolul „O piesă deşănţată”, regizat de Dorina Chiriac, joacă actorii Lia Bugnar, Ilinca Manolache, Marius Manole, Radu Iacoban şi Andrei Huţuleac.

Potrivit actriţei Lia Bugnar, autoarea piesei, este vorba de „un spectacol în care toate personajele au dreptatea şi motivatiile lor, o comedie în forma cea mai pura, fără niciun fel de pretenţie de adâncime. Faptul că pe alocuri râsul e întrerupt de o nedumerire de-a dreptul tragică e menit doar să dezechilibreze spectatorul, să-l ia pe nepregătite şi să-i smulgă noi hohote. O piesă care chiar e deşănţată, desi toate personajele sunt pure ca omătul”.

Spectacolul va începe la ora 20. Biletele pot fi procurate de la magazinul Hi-Hii. Rezervări se pot face la nr. de tel. 0723 429 264. Preţul unui bilet de intrare este 40 de lei. Pentru un grup de minimum patru persoane, biletul costă 30 de lei, de persoană, şi 20 de lei, pentru elevi şi studenţi.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Împrumutul rapid: Când timpul este esential

În lumea finanțelor personale, un împrumut rapid poate oferi soluții rapide și eficiente dacă te confrunți cu probleme financiare urgente sau imprevizibile. Asemenea unui buton