Nela Wamsiedel revine în conducerea învățământului buzoian, pe postul de adjunct al IPJ

Ministerul Educaţiei a aprobat înfiinţarea unui nou post de inspector școlar adjunct la Buzău. Pe noul post a fost numită Nela Wamsiedel, cea care a condus anul acesta IȘJ timp de câteva luni, cu delegaţie. Ea va rămâne în funcţie până la organizarea unui nou concurs.

După ce în 2010, odată cu reorganizarea Inspectoratelor Şcolare din ţară, s-a renunţat la schema cu doi adjuncţi, se revine la echipa de conducere a învăţământului buzoian compusă dintr-un inspector general şi doi adjuncţi. Astfel, vor face echipă cu şefa învăţământului buzoian, Florina Stoian, adjuncţii Daniela Palcău şi Nela Wamsiedel.

În trecut, Nela Wamsiedel a fost numită cu delegație inspector general al IȘJ Buzău, timp de câteva luni, după ce Geta Burducea a picat concursul în luna decembrie. În luna mai 2016, Wamsiedel a fost înlocuită în fotoliul de general al IȘJ Buzău de Florina Stoian care a obținut o notă mai mare la concursul organizat de Ministerul Educației pentru funcția de inspector școlar general.

Abia numită în funcţie, Nela Wamsiedel, noul inspector şcolar general adjunct, aşteaptă să-i fie delegate atribuţiile pentru a putea începe efectiv ativitatea.

Fii Reporter

Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau