vineri, 8 decembrie, 2023

Moment festiv la Liceul de Arte. Olimpicii școlii și dascălii lor au fost recompensați

Moment festiv la Liceul de Arte. Olimpicii școlii și dascălii lor au fost recompensați

Facebook
Twitter
Email
Elevii de la Liceul de Arte Buzău care au câștigat în ultimul an premii şi menţiuni la Olimpiada Naţională, dar şi profesorii lor, au fost felicitaţi de conducerea şcolii şi de colegi. Olimpicii au primit diplome, flori și insigne. Este a doua ediție a evenimentului prin care cei mai buni elevi ai școlii sunt răsplătiți pentru rezultate bune obținute la olimpiadele naționale. 

În ultimul an, Liceul de Arte Buzău a fost reprezentat de 22 de elevi la Olimpiadele Naționale de Artă. Dintre aceștia, opt au reușit să se claseze pe primele locuri. Joi, ]ntr-un cadru festiv, cei 8 premianţi şi profesorii acestora au fost felicitați de conducerea liceului.
 
Elevii premianţi – artistici plastici, muzicieni sau actori în devenire – au fost vedetele evenimentului! Este și cazul lui Visarion Udatu, care a câștigat premiul I la Olimpiada națională de arta actorului. Elev în clasa a XI-a, Visarion spune că nu ar putut să devină olimpic național fără sprijinul profesorilor săi de la Liceul de Arte Buzău.
 
Olimpicii și profesorii lor au primit diplome, insigne, flori iar în final, au fost serviți cu o felie dintr-un tort special pregătit pentru acest eveniment.
 

 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.