sâmbătă, 2 decembrie, 2023

Microbuze noi, pentru elevii din 31 de localități buzoiene. Iată lista beneficiarilor

Microbuze noi, pentru elevii din 31 de localități buzoiene. Iată lista beneficiarilor

Facebook
Twitter
Email
Autoritățile din 31 de localități ale județului Buzău vor intra în posesia unor microbuze noi. Potrivit Instituției Prefectului, a fost aprobată deja lista comunelor și orașelor din cea de-a treia etapă de repartizare a microbuzelor tip 16+1, care fusese programată inițial pentru finele anului.

Potrivit prefectului George Sava, cele 31 de microbuze 16+1 vor ajunge până luni la unitățile de învățământ care le vor administra începând cu noul an școlar. În cele mai multe cazuri, noile vehicule le vor înlocui pe cele vechi însă pe lista etapei a treia de repartizare se află și localități care vor avea pentru prima oară un microbuz școlar.
 
Vor primi microbuze noi trei orașe – Nehoiu, Pătârlagele și Pogoanele – și 28 de comune. Este vorba despre: Amaru, Bozioru, Brădeanu, Breaza, Buda, Cislău, Colți, Gălbinași, Ghergheasa, Largu, Lopătari, Mânzălești, Movila Banului, Odăile, Pănătău, Pardoși, Pietroasele, Poșta Câlnău, Robeasca, Săgeata, Sărulești, Scutelnici, Stâlpu, Tisău, Topliceni, Ulmeni, Vâlcelele și Viperești.
 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.