sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Kempes şi Rezident Ex vor susţine sâmbătă un concert la Buzău

Kempes şi Rezident Ex vor susţine sâmbătă un concert la Buzău

Facebook
Twitter
Email

Sâmbătă seară, Rezident EX va susţine un concert în clubul „No Limit” din orașul Buzău. Evenimentul face parte din turneul naţional “Vreau Rezident Ex în oraşul meu”. Rezident EX este proiectul prin care Tavi Iepan, fondator şi principal compozitor al grupului Cargo în perioada începuturilor, şi Adrian Popescu, chitarist în Cargo la începutul anilor ’90, şi-au dorit să reînvie acea bucată de istorie muzicală românească pe care actuala formulă a trupei a ales să o facă uitată. Spre surpriza şi bucuria tuturor, din formula Rezident Ex a acceptat să facă parte şi Ovidiu Ioncu-Kempes, iar minunea primului concert s-a întâmplat în Vama Veche, anul trecut.

Concertul de la Buzău, de sâmbătă, este programat de la ora 21.00, în clubul No Limit. Preţul unui bilet este de 40 de lei, iar elevii şi studenţii pot intra doi pe un bilet.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Împrumutul rapid: Când timpul este esential

În lumea finanțelor personale, un împrumut rapid poate oferi soluții rapide și eficiente dacă te confrunți cu probleme financiare urgente sau imprevizibile. Asemenea unui buton