joi, 22 februarie, 2024

În week-end, comunele Scorțoasa și Odăile îmbracă haine de sărbătoare

În week-end, comunele Scorțoasa și Odăile îmbracă haine de sărbătoare

Facebook
Twitter
Email

Centrul Judeţean de Cultură şi Artă Buzău, în colaborare cu Primăria comunei Scorţoasa, organizează duminică serbarea folclorică tradiţională „Dorule, de unde vii”. Ajunsă la ediţia a VII-a, manifestarea folclorică reuneşte pe aceeaşi scenă un număr impresionant de artişti. Tot duminică, şi comuna Odăile îmbracă haine de sărbătoare. Serbarea tradiţională „Dorule, de unde vii” începe la ora 14. Vor susţine recitaluri, printre mulţi alţi interpreţi, Nicu Paleru, Nina Stamate, Nicoleta Buga, George Snae şi Teodora Bârsan.

Tot duminică, cu începere de la ora 15.00, în comuna Odăile se va desfăşura manifestarea folclorică „Sărbătoarea odăienilor”. Evenimentul este organizat de Primăria Odăile, în colaborare cu Centrul Judeţean de Cultură şi Artă Buzău.

Ionuţ şi Doiniţa Dolănescu vor susţine un recital în cadrul spectacolului de duminică. Vor mai cânta interpreţii Filofteia Drăghici, Gabriela Bolocan, Tatiana Răduţă, Ion Băicuş, Alexandru Petcu, Cornelia Ghica, Adriana Stuparu şi trupa Crăiţele. Artiştii buzoieni vor fi acompaniaţi de orchestra „Plaiurile Mioriței” a Centrului Județean de Cultură și Artă Buzău.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.