Iată cum vor petrece elevii din Buzău Ziua Internațională a Educației

Miercuri, cu ocazia Zilei Internaţionale a Educaţiei, orele din şcoli vor fi suspendate. Cu toate acestea, elevii vor fi prezenți la școală, însă numai pentru a participa la activităţi nonformale.

Pe 5 octombrie, Inspectoratul Şcolar Buzău va coordona şi supraveghea activităţile desfăşurate la nivelul instituţiilor şcolare. Fiecare va realiza un program, cu activităţi care se vor desfăşura în timpul programului şcolar.

Activităţile desfăşurate vor fi de tip dezbatere, ateliere de lucru, iar pentru cei mai mici expoziţii, concursuri, toate acestea urmărind să contureze valorizarea educaţiei. Activităţile se vor desfăşura în toate şcolile, nu va fi nici o şcoală închisă.

Ziua Internaţională a Educaţiei a fost stabilită de UNESCO în anul 1994. Această zi este marcată în peste 200 de ţări, denumirea ei fiind World Teachers’ Day, în engleză, sau Journée Mondiale des Enseignants, în franceză. În mai multe ţări, Zilele profesorilor sunt destinate a fi zile speciale de apreciere a cadrelor didactice.

Fii Reporter


Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau