duminică, 21 aprilie, 2024

Haz de necaz cu mari epigramiști români, pe scena Consiliului Județean

Haz de necaz cu mari epigramiști români, pe scena Consiliului Județean

Facebook
Twitter
Email

Sâmbătă, Sala de spectacole a Consiliului Judeţean a găzduit cea de-a XIV-a ediţie a Festivalului Naţional de Epigramă „Cât e Buzăul de mare”. Au participat zeci de epigramisti din ţară, printre ei aflându-se şi câţiva invitaţi sosţiţi tocmai de la Chişinău. Cei mai buni epigramişti din România şi Republica Moldova, invitaţi de directorul festivalului, av. Mihai Sălcuţan, au contribuit cu toţii la ceea ce se poate numi „regal epigramatic”. Invitaţii, epigramişti şi umorişti consacraţi, împreună cu confraţii basarabeni, şi-au prezentat ultimele creaţii – epigrame, rondeluri, sonete, fabule sau schiţe umoristice – totul, într-un spectacol de excepţie care a durat mai bine de trei ore.

Recitalurile epigramiştilor au alternat cu momente artistice. Cel mai spumos recital a fost cel susţinut de interpreta Irina Loghin, cea care, între cântece, a rostit şi câteva bancuri, unele dintre ele nu chiar atât de inspirate.

În debutul galei, în foaierul salii Consiliului Judeţean a fost organizată o expoziţie de caricatură a artistului Milică Ene, „VEM Expo 2013”.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Împrumutul rapid: Când timpul este esential

În lumea finanțelor personale, un împrumut rapid poate oferi soluții rapide și eficiente dacă te confrunți cu probleme financiare urgente sau imprevizibile. Asemenea unui buton