joi, 18 aprilie, 2024

Gheorghe Zamfir concertează miercuri în No Limit, alături de propriul taraf

Gheorghe Zamfir concertează miercuri în No Limit, alături de propriul taraf

Facebook
Twitter
Email
Evenimentul programat de la ora 20.00, în Clubul No Limit, va consta într-un recital în două reprize, în care Gheorghe Zamfir va interpreta cele mai cunoscute piese, de la cele folclorice și până la cele care l-au inclus pe coloana sonoră a unor filme celebre de la Hollywood: „Once Upon a Time in America”, „Karate Kid ” sau „Kill Bill”.

În concertul de la Buzău, maestrul Zamfir va încânta atât cu compoziții proprii cât și cu variante reorchestrate ale unor bijuterii muzicale universale, cuprinzând diverse genuri, oferind astfel publicului un spectacol total, ce va trece de la folclor la romanțe și chansonete, de la folk la rock, de la clasic la modern.
 
Potrivit organizatorilor, fumatul nu este permis în sala de spectacol înainte și în timpul concertului, pentru fumat existând spațiu special amenajat. Prețul biletelor la concertul de pe 22 aprilie diferă în funcție de poziția în sală: 60 de lei, 80 de lei și 100 lei.
 
Gheorghe Zamfir a compus peste 300 de lucrări în stil folcloric, cameral, coral, vocal, instrumental și simfonic.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.