vineri, 29 martie, 2024

Folkistul Emeric Imre, în concert la Buzău

Folkistul Emeric Imre, în concert la Buzău

Facebook
Twitter
Email

Unul dintre cei mai îndrăgiţi interpreţi de folk, Emeric Imre, va reveni la Buzău pentru a susţine un concert. Folkistul, care reuşeşte de fiecare dată să umple sala, va fi însoţit de trupa sa. Buzoienii sunt invitaţi vineri la un concert de excepţie susţinut de Emeric Imre, împreună cu trupa sa. Spectacolul va începe la ora 21.

Emeric Imre este unul dintre cei mai iubiţi interpreţi de folk din ţară. Născut în anul 1965, având o mamă jumătate româncă, jumătate poloneză, iar tatăl jumătate maghiar, jumătate evreu, Imre a debutat pe scenă în anul 1984, la Cenaclul Flacăra, cu piesa „Să-mi daţi un semn prin telegraf”. După anul 2000, a promovat folkul prin punerea bazelor Festivalului „Folk You”. Activ din fire, s-a impus pe piaţa muzicală prin concerte susţinute, în ultimii ani, în mai toate oraşele din ţară şi prin piese ca „Nebun de alb”, „Mult prea mult”, „Ramuri de lumină” sau „Balada lui Ilie de la sculărie”.

20 de lei costă un bilet de intrare la concertul Emeric Set. Biletele pot fi procurate de la Magazinul Hi-Hii iar rezervări se pot face la nr. de tel. 0723 429 264.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.