miercuri, 21 februarie, 2024

Festivalul „Gala Vedetelor – VedeTeatru” devine de anul acesta „Buzău Iubeşte Teatrul”

Festivalul „Gala Vedetelor – VedeTeatru” devine de anul acesta „Buzău Iubeşte Teatrul”

Facebook
Twitter
Email

Conducerea Teatrului “George Ciprian” din Buzău a anunţat că ediţia 2017 a festivalului de teatru se va desfăşura în perioada 20-27 mai, în program fiind incluse spectacole din secțiunea oficială, spectacole pentru copii, spectacole realizate de studenți la actorie și multe alte evenimente.

Mari actori precum Victor Rebengiuc, Mariana Mihuț, Maia Morgenstern sau Claudiu Bleonț pot fi văzuți pe scena de la Buzău, în cadrul festivalului „Buzău Iubeşte Teatrul”.

Din acest an, Festivalul „Gala Vedetelor – Vedeteatru” de la Buzău se reinventează! Începând cu ediția 2017, care se va desfășura în perioada 20 – 27 mai, festivalul se va intitula „Buzău Iubește Teatrul”. Potrivit organizatorilor, schimbarea denumirii festivalului se impunea pentru ca iubitorii de teatru din țară să asocieze festivalul național de la Buzău cu orașul unde acesta se desfășoară.

Ediția din acest an a festivalului de teatru de la Buzău se anunță una de excepție. Pe scena de la Buzău se vor juca spectacole cu mare succes la public, toate opere ale unor mari dramaturgi. Tema aleasă pentru ediția 2017 a festivalului este „Dragostea”.

În perioada 20 – 27 mai, în cadrul secțiunii oficiale, la Buzău vor fi prezenți mari actori români, precum Victor Rebengiuc, Mariana Mihuț, Maia Morgenstern sau Claudiu Bleonț.

În cadrul festivalului, pe lângă secțiunea oficială, vor mai avea loc și alte evenimente, precum spectacole pentru copii, spectacole realizate de studenți la actorie, precum și lansări de carte, la care vor lua parte cunoscuți actori și critici de teatru. În curând, se vor pune în vânzare și biletele pentru secția oficicală a festivalului, prețul unui tichet fiind 30 de lei, cu reducere de 10 lei pentru elevi și studenți.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.