miercuri, 21 februarie, 2024

O expoziție de gravură, semnată de Răzvan Caratănase, este organizată la Galeriile de Artă ”Ion Andreescu”

O expoziție de gravură, semnată de Răzvan Caratănase, este organizată la Galeriile de Artă ”Ion Andreescu”

Facebook
Twitter
Email
O expoziție de excepție este organizată, în premieră, la Galeriile de Artă „Ion Andreescu”, de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu. Gravorul Răzvan Caratănase a adus la Buzău expoziția personală „(In)certitudini”. Timp de o lună, publicul poate admira lucrări realizate în tehnici speciale.

Artistul Răzvan Caratănase s-a întors la Buzău cu o expoziție de excepție. Vernisajul a avut loc miercuri, la etajul Galeriilor de Artă „Ion Andreescu”.
 
Publicul va avea ocazia să vadă, în premieră, la Buzău, gravurile lui Răzvan Caratănase realizate în tehnici speciale, cum ar fi de gravură în lemn ori aquagravură.
 
Expoziția „(In)certitudini” este la a doua apariție, prima fiind în luna mai la Galeria „Simeza” din București, unde a fost prezent academicianul Răzvan Theodorescu, fost ministru al Culturii.
 
La vernisajul de la Buzău a fost prezentă Eva Radu, recunoscută pentru pictura sa urbană după ce a decorat treptele de pe strada Xenofon din București, rută inclusă în topul celor mai frumoase străzi pictate din Europa. Expoziția „(In)certitudini” va fi deschisă timp de o lună.
 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.