vineri, 8 decembrie, 2023

Expoziție de artă populară, de mâine, la Consiliul Județean. Produsele pot fi cumpărate, la prețuri negociabile

Expoziție de artă populară, de mâine, la Consiliul Județean. Produsele pot fi cumpărate, la prețuri negociabile

Facebook
Twitter
Email
Cea de-a treia ediţie a expoziţiei „Tradiţii şi Credinţă”, organizată în Săptămâna Mare, se va desfăşura în holul Sălii Mari a Consiliului Judeţean Buzău, între 7 şi 9 aprilie. Expoziţia este organizată de Centrul Judeţean pentru Cultură şi Artă şi va reuni unii dintre cei mai renumiţi artişti populari din judeţ.

Evenimentul va avea vernisajul în data de 7 februarie iar expoziția va fi deschisă pentru public până joi, 9 aprilie. Vor fi expuse sculpturi, picturi, tapiserii, țesături și ouă încondeiate toate realizate de artiști populari consacrați precum Ion Vasile, Petru Trofan, Dragoș Potecașu, Amalia și Iulia Papazisu, Rădița Dinu, Marian Neagu, Ioana Matei, Daniela Voicu dar și de copii de la Palatul Copiilor, Școala Gimnazială Merei sau D.G.A.S.P.C.
 
Ca şi în anii trecuţi, meşterii populari vor încondeia ouăle de Paşte în faţa vizitatorilor cu motivele tradiţionale, păstrate din vechime, dar şi cu elemente noi, create de ei. Toate exponatele prezentate de-a lungul celor trei zile vor putea fi cumpărate de vizitatori, la prețuri negociabile, cu meşterii populari.
 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.