sâmbătă, 24 februarie, 2024

Copiii din Pătârlagele și Nehoiu, câștigătorii concursului „Educație rutieră – Educație pentru viață”

Copiii din Pătârlagele și Nehoiu, câștigătorii concursului „Educație rutieră – Educație pentru viață”

Facebook
Twitter
Email

Sâmbătă, la Şcoala Generală nr. 11 Buzău s-a desfăşurat etapa judeţeană a concursului naţional cu tematică rutieră „Educație rutieră –  Educație pentru viață”. Competiţia a fost organizată de Inspectoratul Şcolar Judeţean Buzău şi Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău. Au participat reprezentanţi de la patru şcoli generale din Nehoiu, Rm. Sărat, Mihăileşti şi elevi ai Şcolii Generale nr. 11 Buzău, precum şi elevi de la Liceul Tehnologic „D. Filipescu” Buzău şi Liceul Teoretic „Radu Vlădescu” Pătârlagele.
Elevii de gimnaziu au avut de parcurs un poligon special amenajat şi de trecut de proba „parc-şcoală”, în faţa juriului format din poliţişti din cadrul Serviciului Rutier al IPJ Buzău şi elevii de liceu înscrişi şi ei în concurs, care au câştigat proba ce le era destinată, respectiv cunoaşterea regulilor de circulaţie (chestionar).
Competiţia la categoria şcoli generale a fost câştigată de echipa Şcolii Generale Nehoiu, urmată de echipa Şcolii Generale nr. 11 Buzău şi de echipa Şcolii Generale Mihăileşti.
Cei mai buni liceeni în cunoaşterea regulilor de circulaţie au fost reprezentanţii Liceului Teoretic „Radu Vlădescu” Pătârlagele.
Câştigătorii etapei judeţene vor participa la faza naţională a concursului „EDUCAŢIE RUTIERĂ – EDUCAŢIE PENTRU VIAŢĂ!”.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.