vineri, 29 septembrie, 2023

Copii din toată țara vor cânta la Buzău în memoria Mihaelei Runceanu

Copii din toată țara vor cânta la Buzău în memoria Mihaelei Runceanu

Facebook
Twitter
Email

Asociaţia pentru Tineret Buzău 2010, cu sprijinul Consiliului Judeţean, Primăriei Buzău, Inspectoratului Şcolar Judeţean, Casei de Cultură, Direcţiei Judeţene pentru Tineret Buzău 2010 şi Liceului de Artă din Buzău, organizează în perioada 25 – 27 aprilie cea de-a II-a ediţie a Festivalului Naţional de Muzică Uşoară “Mihaela Runceanu – Pentru voi, muguri noi”.  Festivalul se va desfășura în Sala mare a Consiliului Județean și are ca scop descoperirea talentelor în rândul copiilor şi adolescenților. Cea de-a doua ediţie a celui mai important festival organizat în memoria buzoiencei Mihaela Runceanu se anunţă a fi mult mai diversificat şi cu o concurenţă dublă faţă de cel realizat anul trecut. Mai mult, analizând interpretările şi concluziile de la prima ediţie, organizatorii au suplimentat şi numărul de juraţi, păstrându-l însă în funcţia de preşedinte onorific pe tatăl regretatei artiste, Nicolae Runceanu.

S-au înscris la festival nu mai puțin de 108 concurenți din toată țara, dublu față de numărul celor înscriși la concurs la ediția de anul trecut.

Joi, 25 aprilie, înainte de debutul festivalului, va avea loc o conferinţă de presă. În aceeaşi zi, de la ora 12.00, vor intra în concurs elevii de la Clasa 0, dar şi cei de la clasele I şi a II-a.

Următoarea zi, începând cu ora 11.00, este rezervată consursului pe grupuri, urmând ca sâmbătă, de la ora 12.00, să înceapă concursul grupa a III-a, la care va mai participa şi grupa formată din copii participanţi la alte acţiuni din zilele anterioare.

În ultima zi, pe 27 aprilie, de la ora 16.00, vor avea loc Gala Festivalului şi recitaluri.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.