joi, 13 iunie, 2024

Copii de grădiniță care au participat la un concurs pe teme rutiere, premiați de polițiști

Copii de grădiniță care au participat la un concurs pe teme rutiere, premiați de polițiști

Facebook
Twitter
Email

Miercuri, la Grădiniţa cu Program Prelungit Berca a avut loc cea de-a VI-a ediție a concursului judeţean de educaţie rutieră „Preşcolarii ştiu să circule corect!”. Au participat 28 de echipe, care au trebuit să treacă de proba teoretică, ce a constat în rezolvarea unei fişe cu tematică rutieră, şi de o probă practică, la care preşcolarii au avut de parcurs un traseu aplicativ, în poligonul special amenajat. Au fost acordate, la grupa mijlocie, două premii I, patru premii II şi cinci premii III, iar la grupa mare au fost acordate patru premii I, şase premii II şi şase premii III.

Tot pe categorii de vârstă, „Cupa micului pieton” a fost câștigată de Andrei Edu de la Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 8 Buzău (la grupa mijlocie), în timp ce la grupa mare, Cupa i-a revenit Denisei Zăvoianu, de la Grădiniţa cu Program Prelungit „Bobocei din Micro III”.

Concursul a avut și o secțiune de artă plastică, 160 de lucrări fiind analizate de juriu. Preşcolarilor din grupa mică le-au fost acordate 12 premii I, 5 premii II şi 7 premii III. La grupa mijlocie au fost acordate 31 de premii I, 9 premii II şi 13 premii III, iar la grupa mare, 31 de premii I, 24 de premii II şi 13 premii III.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.