Conducerea Consiliului Județean i-a recompensat pe olimpicii Buzăului și pe dascălii lor

Consiliul Județean Buzău i-a premiat pe olimpicii buzoieni și pe dascălii lor, în cadrul unei festivități care a avut loc, astăzi, la Sala „D. Filipescu”. Administrația județului a premiat, în total, 28 de elevi și 26 de profesori îndrumători. Valoarea totală a premiilor este de 22.300 de lei.

Președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, a înmânat plicuri cu câte 500 de lei pentru mențiune, pentru locul al III-lea și pentru premiul special obținute la olimpiadele internaționale din anul școlar precedent. Aceleași premii le-au fost acordate și profesorilor care i-au îndrumat.

De asemenea, elevii care au obținut premii la olimpiadele naționale au primit câte 500 de lei pentru locul I, câte 400 de lei pentru locul al II-lea și câte 300 de lei pentru locul al III-lea. Profesorii lor îndrumători au primit aceleași sume de bani.

„Astăzi am premiat cei mai buni din elevii județului Buzău pe care i-am primit cu mare emoție și respect pentru că sunt cei mai buni. Alături de ei au venit și cei care îi pregătesc și le mulțumesc pentru toată activitatea dumnealor și cu profesionalismul cu care îi pregătesc pe acești copii și la un moment dat fără a spune lucruri mari putem să îi comparăm cu niște eroi pentru că lucrează în condițiile de azi. Sunt adevărați dascăli și lumea se întreabă unde este Domnul Trandafir. Domnul Trandafir a început să reînvie și speranța societății românești este optimistă. Ei vor asigura viitorul de mâine care va fi unul normal și firesc”, a declarat președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu.

Conducerea Consiliului Județean intenționează ca, de anul viitor, să identifice un alt mod de ai premia pe cei mai buni elevi, considerând că aceștia merită mai mult decât primesc în momentul de față.

Fii Reporter