miercuri, 12 iunie, 2024

Concert Marc Aymon, pe scena sălii de spectacole a Consiliului Județean

Concert Marc Aymon, pe scena sălii de spectacole a Consiliului Județean

Facebook
Twitter
Email

Centrul Cultural Francofon Buzau le oferă buzoienilor posibilitatea de a participa la un concert caritabil susținut de artistul elvețian Marc Aymon pe scena sălii de spectacole a Consiliului Județean Buzău. Evenimentul este programat marți, 27 august, de la ora 19. Evenimentul muzical se înscrie în proiectul turneului de promovare în România a ultimului album al artistului, înregistrat în SUA. Pe lângă spectacolul de la Buzău, artistul Marc Aymon va mai concerta la București, Iași, Cluj, Timișoara și Alba Iulia. Promovarea artei și a culturii tradiționale buzoiene se va face prin programul folcloric prezentat, în deschiderea concertului lui Marc Aymon, de Ansamblul „Plaiurile Mioriței” al Centrului Județean de Cultură și Artă Buzău.

Intrarea este gratuită și se face pe bază de invitație. Buzoienii au posibilitatea să procure invitatii în zilele de luni și marti, 26 și 27 august, de la sediul Centrului Cultural Francofon Buzău (Consiliul Județean), între orele 10 și 18. De asemenea, după terminarea concertului, organizatorii propun și un cocktail francofon, unde spectatorii vor avea ocazia să-și împartașească impresiile despre concert, să se fotografieze împreuna cu artistul Marc Aymon și trupa sa și să obțina autografe de la invitații elvețieni.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.