duminică, 21 aprilie, 2024

Comedie cu Florin Piersic Jr., la Cafeneaua Artiștilor

Comedie cu Florin Piersic Jr., la Cafeneaua Artiștilor

Facebook
Twitter
Email

Florin Piersic Jr. poate fi văzut pe scena buzoiană, luni, în spectacolul „Zi că-i bine!”. Spectacolul este o producţie a Teatrului LUNI de la Green Hours. Piesa „Zi că-i bine!”, de Will Calhoun, este o comedie neagră care vorbeste despre neîmpliniri, dorinţe şi realizări cu trei personaje, interpretate de Andreea Bibiri, Şerban Pavlu şi Florin Piersic Jr. Cunoscutul actor semnează adaptarea producţiei, fiind totodată regizor al spectacolului.

Andreea Bibiri şi Şerban Pavlu sunt doi dintre cei mai talentaţi tineri actori, ambii fiind premiaţi la diferite festivaluri de gen din ţară.

Spectacolul „Zi că-i bine” se joacă luni, în Cafeneaua Artiştilor din municipiul Buzău, de la ora 20.00. Rezervări se pot face la nr. de tel 0723.429264.

Leonard BUNILĂ

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Împrumutul rapid: Când timpul este esential

În lumea finanțelor personale, un împrumut rapid poate oferi soluții rapide și eficiente dacă te confrunți cu probleme financiare urgente sau imprevizibile. Asemenea unui buton