sâmbătă, 18 mai, 2024

Caravana filmelor TIFF ajunge la Buzău. Află ce filme vor rula în amfiteatrul din Parcul Tineretului

Caravana filmelor TIFF ajunge la Buzău. Află ce filme vor rula în amfiteatrul din Parcul Tineretului

Facebook
Twitter
Email

La începutul lunii iulie, Caravana filmelor Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF) ajunge la Buzău. Buzoienii cinefili au ocazia să vadă în amfiteatrul din Parcul Tineretului trei filme premiate la ediția din acest a festivalului de la Cluj. Cu sprijinul Consiliului Județean și a Centrului de Cultură și Artă, timp de trei zile, în perioada 1-3 iulie, buzoienii vor avea ocazia să vadă trei dintre filmele de succes prezente în festival. În cele trei zile, filmele vor rula la amfiteatrul din Parcul Tineretului de la orele 21.00 iar accesul publicului este liber. Aceasta este cea de-a IV-a ediţie a Caravanei ce se va desfăşura în intervalul 1 iulie – 6 septembrie 2013 şi cuprinde zece destinaţii, Buzăul fiind primul oraș vizitat.

Vor rula peliculele „Hasta la vista”- (Belgia 2011, comedie-dramă, 115′, regia: Geoffrey Enthoven), „Și caii sunt verzi pe pereți (România 2012, comedie-dramă, 104′, regia: Dan Chișu) și „Blancanieves” (Belgia-Germania 2011, drama-romantic, 97′, regia: Viktor Chouchkov).

Leonard BUNILĂ

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.