marți, 26 septembrie, 2023

Campionat de șah rapid, la mall

Campionat de șah rapid, la mall

Facebook
Twitter
Email

Duminică, între orele 10.00 – 17.00, în organizarea Asociației Club Sportiv Pheonix Buzău, în colaborare cu DJST Buzău și Galleria Mall, s-a desfășurat un concurs de șah rapid. Concursul de duminică, omologat la normele F.R. Șah și F.I.D.E., a fost găzduit de Galleria Mall. La competiție au luat parte 34 de sportivi legitimați din județul Buzău.

În urma desfășurării partidelor s-au stabilit și învingătorii, respectiv:

LA OPEN GENERAL

Locul I – Dubic Roman – CS Voința Buzău
Locul II – Dobre Mihai – Palatul Copiilor Buzău
Locul III – Popescu Daniel – ACS Pheonix Buzău

LA JUNIORI:

Locul I – Berechet Ștefan – CS Voința Buzău
Locul II – Dragomir Alexandru – CS Voința Buzău
Locul III – Iustin Silviu – CS Voința Buzău

„Vreau să mulțumesc DJST Buzău, reprezentată prin directorul instituției, dl. Romeo Lungu, pentru sprijinul constant acordat în promovarea șahului. Totodată, mulțumim șahiștilor buzoieni care, prin prezența numeroasă la toate competițiile organizate de ACS Pheonix Buzău, ne onorează și ne obligă totodată să menținem același parcurs pe care l-am avut și până acum și, nu în ultimul rând, mulțumirile noastre se îndreaptă către doamna Loredana Urse – Shopping Center Manager Galleria Buzău pentru sprijinul acordat în organizarea competiției, locație în care ACS Pheonix Buzău așteapă toți iubitorii de șah pentru promovarea și participarea la competiții de șah”, a declarat Sorin Iordăchescu, președintele ACS Pheonix Buzău.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.