duminică, 21 aprilie, 2024

Campanie de promovare a uniformei de militar în liceele buzoiene

Campanie de promovare a uniformei de militar în liceele buzoiene

Facebook
Twitter
Email

În cadrul activităţilor dedicate sărbătoririi Zilei Forţelor Terestre, militarii garnizoanei Buzău vor desfăşura, în perioada 15-17 aprilie, proiectul educaţional „Armata în Şcoli”, care are ca scop formarea unor cunoştinţe şi atitudini pozitive în rândul elevilor de liceu faţă de istoria armatei. În prima zi a proiectului, elevilor Liceului Pedagogic „Spiru Haret” şi ai Liceului Teoretic „Alexandru Marghiloman” din Buzău le-au fost prezentate tradiţiile de luptă ale unităţilor, oferta educaţională dar au şi luat cunoştinţă cu activitatea de zi cu zi a militarilor români. Totodată, le-au fost prezentate misiunile pe care militarii români le desfăşoară în teatrele de operaţii.

„Un punct aparte în cadrul prezentărilor a fost lansarea campaniei de informare a populaţiei cu privire la conştientizarea riscurilor pătrunderii neautorizate în poligoanele aparţinând Ministerului Apărării Naţionale şi în zonele militare restricţionate”, a declarat lt. col. Toni Ene, ofiţer de presă al Diviziei 2 Infanterie Getica.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Împrumutul rapid: Când timpul este esential

În lumea finanțelor personale, un împrumut rapid poate oferi soluții rapide și eficiente dacă te confrunți cu probleme financiare urgente sau imprevizibile. Asemenea unui buton