vineri, 8 decembrie, 2023

Buzoienii au făcut mișcare, de Ziua Tineretului. Cei mai buni au fost recompensați de Consiliul Județean

Buzoienii au făcut mișcare, de Ziua Tineretului. Cei mai buni au fost recompensați de Consiliul Județean

Facebook
Twitter
Email
Consiliul Județean Buzău, în colaborare cu Inspectoratul Școlar, a organizat pe străzile orașului, de Ziua Tineretului, mai multe competiții sportive. La întrecerile de cros, street-ball și șah s-au înscris peste 200 de elevi de gimnaziu și liceu, la final, câștigătorii primind din partea organizatorilor premii constând în diplome, cupe și bani.

Primele întreceri, cele de cros, au început la ora 10.00. Zeci de copii s-au așezat la linia de start și au alergat Bulevardul Nicolae Bălcescu pentru un loc pe podium răsplătit cu cupe, diplome, tricouri și bani.
 
A urmat competiția de street-ball iar la final, la centrul comercial Galleria Mall, a avut loc concursul de șah.
 
Toate competițiile s-au desfășurat pe mai multe categorii de vârstă, câștigătorii fiind premiați de vicepreședintele Consiliului Județean Buzău.
 
”Am vrut ca astăzi să dăm un exemplu tuturor tinerilor și să îi încurajăm să facă sport, să trăiască sănătos și frumos. Tinerii sunt viitorul acestei țări. Sunt ceea ce avem mai bun și speranța noastră, ca națiune, pentru dezvoltare. De aceea, trebuie să acordăm o atenție sporită tinerei generații, educației și formării acesteia. Și când spun educație mă refer și la educație pentru o viață sănătoasă”, a spus Petre Emanoil Neagu, vicepreședinte CJ.
 
Câștigătorii competițiilor pot ridica premiile în bani de la casieria Consiliului Județean.
 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.