duminică, 14 iulie, 2024

Bacalaureat 2024. Ce materii au ales elevii buzoieni la cea de-a treia probă

Bacalaureat 2024. Ce materii au ales elevii buzoieni la cea de-a treia probă

Facebook
Twitter
Email

Prima sesiune a examenului de Bacalaureat s-a încheiat, joi, cu proba la alegere a profilului și specializării. În funcție de profil, candidații au putut alege din zece discipline.

Cei de la profilul real au avut de ales între chimie, fizică, biologie sau informatică. Absolvenții de la profilul umanist au putut alege între geografie, filozofie, logică, economie, psihologie şi sociologie.

Proba de joi a fost considerată ușoară de către mai toți candidații. Pentru tinerii implicați în examenul maturității, urmează câteva zile de așteptare, până la afișarea rezultatelor.

Unii dintre foștii liceeni se gândesc deja la vacanța pe Litoral, dar spun că, mai apoi, se vor concentra în mod special pe admiterea la facultate.

La fel ca și anul trecut, la nivelul județului Buzău, niciun candidat nu a fost eliminat din examen, în toate cele trei zile de Bacalaureat.

Luni, 8 iulie, vor fi afişate rezultatele, până la ora 12.00, iar apoi, în intervalul 12.00 – 18.00, va avea loc depunerea contestaţiilor. Rezultatele finale, după rezolvarea contestaţiilor, vor fi afişate pe 12 iulie.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.