sâmbătă, 13 iulie, 2024

BAC 2013, sesiunea de toamnă: doar cinci candidați au reușit să promoveze bacalaureatul, după soluționarea contestațiilor

BAC 2013, sesiunea de toamnă: doar cinci candidați au reușit să promoveze bacalaureatul, după soluționarea contestațiilor

Facebook
Twitter
Email

Doar cinci absolvenţi de liceu din judeţul Buzău au reuşit să promoveze examenul de bacalaureat, sesiunea de toamnă, după soluţionarea contestaţiilor. Astfel, după rezolvarea contestaţiilor, procentul final de promovare la bacalaureatul de toamnă a crescut la 31,16 la sută. În judeţul Buzău, la cele şapte centre de examen au fost depuse 356 de contestaţii. Cele mai multe cereri de recorectare, 121, au fost depuse de elevii nemulţumiţi de nota primită la proba scrisă de Limba şi literatura română, în timp ce la matematică, au fost depuse 103 contestaţii.

În urma sesiunii de toamnă a examenului de bacalaureat, după rezolvarea contestaţiilor, procentul de promovare la nivelul judeţului Buzău este de 31,16%. Iniţial, 2004 elevi buzoieni s-au înscris la bacalaureat, însă, dintre aceştia, doar 1687 au susţinut examenul.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.