sâmbătă, 20 aprilie, 2024

BAC 2013, sesiunea de toamnă: 356 de elevi buzoieni au depus contestații

BAC 2013, sesiunea de toamnă: 356 de elevi buzoieni au depus contestații

Facebook
Twitter
Email

Rezultatele examenului de Bacalaureat 2013, sesiunea de toamnă, au fost afişate luni, înainte de ora 12.00, conform calendarului, iar imediat după, timp de patru ore, elevii nemulţumiţi au avut ocazia să depună contestaţii. La nivelul judeţului Buzău, un număr de 356 de contestaţii au fost depuse, luni, după afişarea rezultatelor la Bacalaureatul de toamnă. Cele mai multe cereri de recorectare, 121, au fost depuse de elevii nemulţumiţi de nota primită la proba scrisă de Limba şi literatura română, în timp ce la matematică, au fost depuse 103 contestaţii.

În sesiunea de toamnă a Bacalaureatului, în judeţul Buzău, promovabilitatea a fost de 30,88%, cu aproximativ zece procente peste media naţională. 

Rezolvarea contestaţiilor este programată în zilele de 3 şi 4 septembrie, pentru ca rezultatele finale să fie afişate joi, 5 septembrie.

Pe aceeași temă: BAC 2013 Sesiunea de toamnă 30,88%, procent de promovare la nivelul județului Buzău

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Împrumutul rapid: Când timpul este esential

În lumea finanțelor personale, un împrumut rapid poate oferi soluții rapide și eficiente dacă te confrunți cu probleme financiare urgente sau imprevizibile. Asemenea unui buton