duminică, 21 aprilie, 2024

BAC 2013 BUZĂU „Plouă” cu contestații după examenul de bacalaureat

BAC 2013 BUZĂU „Plouă” cu contestații după examenul de bacalaureat

Facebook
Twitter
Email

În urma sesiunii iunie-iulie a examenului de bacalaureat, elevii buzoieni au depus nu mai puţin de 873 de contestaţii. Aproape jumătate dintre acestea au fost făcute la proba de Limba şi literatura română. Dintre cele 873 de contestaţii, 368 au fost depuse la proba de Limba şi literatura română, în timp ce la matematică s-a cerut recorectarea a 168 de lucrări. De asemenea, absolvenţii de liceu au mai depus numeroase contestaţii la disciplinele istorie, biologie şi geografie.

Lucrările vor fi recorectate în alt judeţ. Contestatiile depuse trebuie analizate până la data de 11 iulie, iar rezultatele finale vor fi făcute publice vineri.

În acest an, rata de promovabilitate la Bacalaureat, în judeţul Buzău, a fost in acest an de 63,99%, cu aproape zece procente mai mare decât cea la nivel naţional.


CITEȘTE ȘI: VIDEO Poveşti cu final fericit la Bacalaureat. Află care sunt copiii de nota 10!

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Împrumutul rapid: Când timpul este esential

În lumea finanțelor personale, un împrumut rapid poate oferi soluții rapide și eficiente dacă te confrunți cu probleme financiare urgente sau imprevizibile. Asemenea unui buton