luni, 22 iulie, 2024

Au început înscrierile pentru instituţiile de învăţământ ale M.A.I., M.Ap.N. şi S.R.I.

Au început înscrierile pentru instituţiile de învăţământ ale M.A.I., M.Ap.N. şi S.R.I.

Facebook
Twitter
Email

Începând de luni, 3 iunie, Inspectoratul de Poliție Județean Buzău recrutează candidaţi pentru concursurile de admitere în instituţiile de învăţământ ale M.A.I., precum şi cele ale M.Ap.N. şi Serviciului Român de Informaţii (SRI). Pentru anul de învăţământ 2013-2014, la Facultatea de Poliţie din cadrul Academiei de Poliţie, sunt disponibile 48 de locuri la specialitatea Drept, dintre care cinci pentru minorităţi, şi 175 de locuri la specialitatea ordine şi siguranţă publică, 16 fiind rezervate pentru minorităţi. De asemenea, la Şcoala de Agenţi de Poliţie de la Câmpina sunt disponibile 313 locuri, în timp ce la instituţia similară de la Cluj Napoca vor fi scoase la concurs 160 de locuri.

MApN scoate la concurs, la Academia Militară sau la şcolile de maiştri şi subofiţeri, nu mai puţin de 237 de posturi. Pentru cei care doresc o carieră în domeniul informaţiilor, Academia Naţională de Informaţii va scoate la concurs 10 locuri.

Cererile de înscriere la concursul de admitere pot fi depuse până la 14 iunie în cazul candidaţilor care optează pentru Academia de Poliţie, Academia Naţională de Informaţii sau instituţiile de învăţământ ale M.Ap.N., în timp ce candidaţii care oprează pentru una din şcolile de agenţi pot depune documentele respective până pe data de 2 august.

Data limită până la care se pot depune dosarele de recrutare este 21 iunie pentru candidaţii la Academia de Poliţie, Academia Naţională de Informaţii şi instituţiile de învăţământ ale M.Ap.N., respectiv 9 august, pentru candidaţii la unul din locurile scoase la concurs de şcolile de agenţi de poliţie.

Activitatea de recrutare are loc la Centrul de Prevenire a Criminalităţii, în zilele de luni şi joi, între orele 11.00-16.00, miercurea, între 13.00-18.00, iar în zilele de marţi şi vineri, între orele 9.00-13.00.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.