luni, 11 decembrie, 2023

Aproape 700 de elevi buzoieni se pregătesc să susțină Bac-ul de toamnă

Aproape 700 de elevi buzoieni se pregătesc să susțină Bac-ul de toamnă

Facebook
Twitter
Email

Sesiunea de toamnă a Bacalaureatului, programată la sfârșitul lunii august, oferă șanse atât celor care au picat la sesiunea din vară, cât şi elevilor care au fost nevoiți să treacă prin examenele de corigenţă. Lor li se adaugă absolvenţi din anii trecuţi.

Pentru Bacalaureatul de toamnă au fost stabilite trei centre de examen. Două sunt la Buzău şi unul la Râmnicu Sărat. Testările vor fi găzduite la liceele „Costin Neniţescu” şi „Grigore C. Moisil”, în timp ce la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” a fost stabilit sediul centrului de evaluare.

La Râmnicu Sărat, examenele vor fi susţinute în incinta Colegiului Naţional „Alexandru Vlahuţă”.
Pe 21 august se va desfăşura proba scrisă la Limba şi Literatura Română, urmată în calendar de proba obligatorie a profilului şi proba la alegere a profilului şi specializării.

Rezultatele la Bacalaureat vor fi afişate pe 1 septembrie, zi în care vor putea fi depuse şi contestaţii. Rezultatele finale vor fi făcute publice pe 6 septembrie.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.