Zeci de motocicliști din toată țara se întâlnesc, în weekend, într-o pădure de lângă Râmnicu Sărat

Ești motociclist şi vrei să petreci câteva zile de neuitat la o întrunire naţională? Atunci nu trebuie să rataţi cea de-a VIII-a ediţie a ”Moto Bikers Party” care se va organiza în perioada 28-30 iulie în pădurea Plesesti, din localitatea buzoiană Podgoria. Membrii Seawolves MC Buzău pun la punct ultimele detalii ale întrunirii tradiţionale, în cadrul căreia se vor desfăşura concursuri cu premii şi recitaluri folk şi rock.

La intrunirea moto, organizata in padurea Plesesti, din localitatea buzoiana Podgoria, sunt asteptati bikeri din toata tara. Organizatorii evenimentului, ajuns la cea de-a VIII-a editie, spun ca de la un an la altul numarul participantilor este tot mai mare.

La ”Moto bikers party,, motoarele vor răsuna la o petrecere haiduceasca cu muzica folk si rock, dar si cu un foc de tabara. Nu vor lipsi tradiționalele ceaune de gulas si nici cele cu fasole cu afumatură. Sâmbătă, toti participantii vor fi provocati sa se inscrie la jocuri si concursuri cu premii.

Si la editia din acest an a ”Moto Bikers Party,, sunt invitati nu doar motociclistii, ci si toti cei pasionati de motoare. Organizatorii promit ca intalnirea va fi una de neuitat.

Fii Reporter