VIDEO Tronson de 11 kilometri de drum, între două localități din Bărăgan, reabilitat în doar 20 de zile

Este vorba de drumul județean dintre comunele Smeeni și Brădeanu, șosea care nu mai fusese asfaltată de 20 de ani. Conducerea Consiliului Județean Buzau anunță că, în această vară, vor fi asfaltate complet alte câteva drumuri din zona de câmpie a județului.

Au fost finalizate lucrările de turnare a unui covor asfaltic nou, pe o lungime de 11 km, din fonduri proprii ale Consiliului Județean Buzău, pe DJ 203D Municipiul Buzău-Smeeni-Brădeanu.

Luna trecută, autoritatile judetene au reușit să asfalteze și porțiunea de drum care leagă municipiul Buzău de comuna Smeeni. Responsabilii Consiliului Județean Buzau spun că vor continua asfaltările pe același drum până în comuna Scutelnici, urmand să toarne covor asfaltic și pe tronsonul Scutelnici – Glodeanu Sărat – Amaru.

”Am realizat lucrări de reabilitare pe drumul județean ce leagă municipiul Buzău de comuna Smeeni și comuna Brădeanu și vom ajunge, în perioada următoare, până la Scutelnici, Glodeanu Siliștea, Glodenu Sărat și Amaru. De asemenea, vom continua lucrările cu reabilitarea DJ care face legătura între comuna Rușețu și Padina. Știu că sunt probleme pe mai multe drumuri județene, dar vreau să fac un apel către locuitorii județului Buzău să înțeleagă faptul că numai cu răbdare vom îmbunătăți infrastructura rutieră a județului Buzău. Vreau să mulțumesc consilierilor județeni, indiferent de culoarea politică, pentru că au înțeles și au fost de acord să executăm aceste lucrări”, a declarat Președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu.

Investițiile, lucrările de modernizare și reabilitare a drumurilor județene vor continua, îmbunătățirea infrastructurii rutiere în județul Buzău fiind unul dintre obiectivele principale ale Consiliului Județean Buzău.

Potrivit conducerii Consiliului Județean Buzău, lucrările de asfaltare în județ vor continua până la toamnă și vor fi realizate cu fonduri din bugetul propriu al județului Buzău.

Fii Reporter