joi, 18 aprilie, 2024

VIDEO Teroare în sat. O femeie extrem de agresivă a bătut lumea întâlnită în cale și a vandalizat mașini și clădiri

VIDEO Teroare în sat. O femeie extrem de agresivă a bătut lumea întâlnită în cale și a vandalizat mașini și clădiri

Facebook
Twitter
Email

A fost scandal mare, la Pănătău, în județul Buzău. Orbită de o furie neînțeleasă de nimeni, o localnică a băgat spaima în oameni după ce a spart geamurile unor mașini și de la câteva clădiri, apoi a distrus un gard și câteva grădini cu flori. Criza de nervi a femeii a început vineri, cu agresarea unei vânzătoare din Pătârlagele. Printre păgubiți se află și un primar.

Sătenii din Plăișor au mai avut de-a face cu Elena A., cunoscută pentru desele accese de nervi. Ca în acest weekend, însă, femeia de 40 de ani niciodată nu s-a mai dat în spectacol.

În cursul zilei de vineri, aceasta a mers în orașul Pătârlagele unde și-a vărsat toată furia pe oamenii din două puncte comerciale. I-a dat cu sticla în cap vânzătoarei unui magazin din centrul localității, a mers apoi la Liceul din Pătârlagele din curtea căruia a rupt aproape toți trandafirii, după care și-a vărsat nervii pe angajații unei brutării din localitate.

Agresoarea a fost luată pe sus de polițiștii chemați prin apel la 112 de vânzătoarea rănită la cap, însă a fost lăsată să plece din secția de poliției în cursul nopții. Sâmbătă, femeia s-a enervat și mai tare după ce fostul soț, îngrijorat de starea în care ajunsese Elena, a mers în satul Plăișor pentru a lua copilul din fosta locuință conjugală.

Buzoianca a ajuns până în satul Cândești, cu autobuzul, unde în semn de protest pentru ce-i făcuse fostul soț s-a întins pe asfalt, pe DN 10, blocând circulația mai mult de un sfert de oră. Potrivit unui martor, se formaseră coloane pe ambele sensuri, până când femeia a fost alungată de pe drum.

Tot cu un mijloc de transport în comun a revenit în comuna Pănătău, unde după-amiază avea să recidiveze în criza de nervi. Printre păgubiți s-a aflat chiar primarul din Pănătău.

”În jurul orei 17.00, a spart geamurile la două case ale unor rude ale ei din satul Plăișor, a rupt florile din parcul Primăriei, ghivecele de flori distruse din fața Primăriei după ce ieri a rupt florile din interiorul Primăriei. A spart geamurile dispensarului, geamurile mașinii mele și a soției, ușa și două geamuri de la casa mea. Problemele sunt mai vizibile și mai mari acum dar ea mereu a făcut scandal. Lumea e speriată”, a declarat Nicolae Stoica, primarul din Pănătău.

 

Oamenii din sat au fost pe punctul unei revolte, în cursul după-amiezii, supărați că agresoarea a fost lăsată în libertate, deși considerau că faptele ei au fost de o gravitate ieșită din comun.

Potrivit primarului din Pănătău, Elena provine dintr-o familie în care nu s-a respectat legea: tatăl ei a fost liberat recent din închisoare iar frații au zeci de amenzi neplătite pentru tulburarea liniștii publice. Nimeni nu știe ce i-a declanșat femeii criza de nervi din aceste zile, de la care i s-a tras sâmbătă seara internarea la un spital de neuropsihiatrie, pentru expertizare.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.